ūüĆú Night Adventure ūüĆõ

Pozsony, 1741, j√ļnius 24.

Osztr√°k fŇĎhercegnŇĎ M√°ria Ter√©zia, neh√©z megpr√≥b√°ltat√°sokon megy √°t a Poroszorsz√°g ellen vezett h√°bor√ļ miatt. Neh√©z veres√©gek ut√°n siker√ľlt neki el√©rni, hogy elismerj√©k mint kir√°lnŇĎt. Holnap reggel Magyarorsz√°g kir√°lynŇĎj√©v√© lessz koron√°zva, de a korona√©kszerek eltŇĪntek a g√≥tikus koron√°z√≥templomb√≥l, a Szent M√°rton-d√≥mb√≥l . Hajnalig meg kell tal√°lni ŇĎket, m√°sk√©pp hihetetlen negat√≠v politikai k√∂vetkezm√©nyei lesznek az eg√©sz monarchi√°ra.

B√°tor emberek, nemesek, alattval√≥k, k√©r√ľnk seg√≠tsetek, az uralkod√≥nŇĎnknek s√ľks√©ge van r√°tok!
Ha okosak vagytok, √ľgyesek, mindenre k√©pesek, k√©sz√ľljetek f√©nnyel, h√°tizs√°kkal, b√°torss√°gal √©s gyertek ma este a ‚ÄěRybn√© n√°mestie‚Äú (Hal-t√©r) √©szaki sz√©l√©re, k√∂zvetlen√ľl a Szent M√°rton-d√≥m al√°, ahol az utols√≥ bizony√≠t√©k volt tal√°lva a korona√©kszerekrŇĎl.

A sikeres megtal√°l√≥ra gazdag jutalom v√°r √©s a M√°ria Ter√©zia h√°l√°ja. Nagy megtiszteltet√©s Pozsony v√°rosunknak hogy ittt ker√ľl megszervez√©sre a koron√°z√°s. M√°ria Ter√©zia k√∂zkedvelt √©s felvil√°gosult uralkod√≥nŇĎ. Ne hagyjuk hogy ez a fontos koron√°z√°s megsemmis√ľlj√∂n!

ūüďÖ Foglal√°s:Tickets
ūüíį √Ār:2eur /szem√©lyre (Gyerekek 12√©ves korig ingyen)
Személyek száma csoportonként:2 Р5
ūüŹÜ Logbook a mer√©szeknek:Csoportok minden 30 percben fognak indulni 20:00 √≥r√°t√≥l 23:30 √≥r√°ig.
Minden mer√©sz ember be√≠rja mag√°t a √ľnnep√©lyes list√°ra, ha siker√ľl neki megtal√°lni az eltŇĪnt korona√©kszereket.
ūüďĚ Logbook a t√∂bbieknek:Az event-en sz√°molunk azzal hogy nem csak kesserek vesznek r√©szt a j√°t√©kon. Nekik a kezdeti koordin√°t√°n lesz elk√©sz√≠tve a logbook 20:00 √≥r√°t√≥l 23:30 √≥r√°ig.
Brainteaslava.sk More than Escape Room

The night outdoor adventure feat. escape room&geocaching prepare Brainteaslava.sk team feat. Misoba.

card.visitbratislava.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *